Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων

Εδώ θα βρείτε την πολιτική επιστροφής προϊόντων που ακολουθεί η Θρακιώτικη Ζύμη σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη για ορισμένα προϊόντα.

Στην περίπτωση που αλλάξατε γνώμη πριν την αποστολή της παραγγελίας σας

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή την παραγγελία σας πριν εμείς σας αποστείλουμε τα προϊόντα, επικοινωνώντας μαζί μας μέσω mail ή τηλεφωνικώς, παρέχοντάς μας τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για εσάς.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραλάβατε

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα, στην αρχική τους κατάσταση και χωρίς να έχει παραβιαστεί η συσκευασία, για οποιοδήποτε λόγο, εντός του χρονικού διαστήματος είκοσι (20) ημερών. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε  μέσω mail ή τηλεφωνικώς, σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή κάποιου προϊόντος. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την πλευρά σας.

Η επιστροφή των προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί εφόσον έχουν παραληφθεί και ελεγχθεί από εμάς. Εάν τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, τότε η εταιρεία υποχρεούται να σας επιστρέψει το τίμημα που έχετε καταβάλλει, εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων, με τον τρόπο τον οποίο επιθυμείτε κατόπιν συνεννόησης.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε προϊόντα που παραλάβατε

Μπορείτε ακόμη, να ζητήσετε την αλλαγή των προϊόντων που αγοράσατε με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε εντός προθεσμίας 20 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων, υπό τη ρητή προϋπόθεση ότι το προς αλλαγή προϊόν παραμένει στην αρχική του κατάσταση. Σε περίπτωση που το προς αλλαγή προϊόν είναι μεγαλύτερης αξίας από αυτό που θέλετε να παραγγείλετε, η εταιρεία θα σας επιστρέψει τη χρηματική διαφορά, με τον τρόπο που θα ζητήσετε εσείς, κατόπιν συνεννόησης.